Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pondělní zpráva o smrti Luka Perryho (†52) jeho přátele a fanoušky zasáhla jako blesk z čistého nebe. O mrtvici, již herec známý především z role Dylana v seriálu Beverly Hills 90210 prodělal, sice všichni věděli, netušili však, jak vážný jeho stav byl.

Na přítele a kolegu krátce po oznámení jeho smrti jako první z party z Beverly Hills zavzpomínal Steve Ian Ziering, jenž mimo jiné napsal: „Kéž tě na cestě provázejí duše těch, kteří odešli před tebou, s takovou láskou, s jakou k tobě vzhlížejí ti, které jsi tady nechal.“

Následně se přidali i další.

„Nejmilejší Luku, mám zlomené srdce a došla mi slova. Měl jsi velkou duši a zůstane tu po tobě stopa. Má láska a modlitby míří k rodině a všem, kteří tě měli v srdci. Odpočívej v pokoji,“ napsala představitelka Andrey a prezidentka organizace SAG-AFTRA Gabrielle Carteris.

Zpráva zdrtila i Donnu, Tori Spelling (50), která jako pětinásobná matka soucítí hlavně s hercovými dvěma dětmi. „Jsem v šoku a zlomilo mi to srdce. Jsem smutná kvůli jeho dětem, které zbožňoval. Na Jacka a Sophie byl tak pyšný. Luke byl jedním z nejlaskavějších a nejpokornějších lidí, které jsem kdy poznala. Jsem vděčná za roky přátelství, byl pro mě rodinou, mým ochráncem a bratrem. Je mi tak líto ztráty, kterou jsme utrpěli,“ řekla magazínu People.

Asi nejočekávanější byla vzpomínka Shannen Doherty (53), kterou s Perrym pojil nejen pracovní vztah, ale i přátelství. „Mám s ním tolik vzpomínek, které mě rozesmějí a navždy zůstanou otisknuté v mém srdci i v mojí mysli. Luke byl chytrý, tichý, pokorný muž se zlatým srdcem,“ uvedla Brenda a naznačila, že s Perrym plánovali společný projekt. „Bude mi chybět každý den, každou minutu, každou sekundu,“ dodala herečka.

Další z party Kelly Perryho označila za „vzácného člověka“. „Znamenal hodně pro spoustu lidí. Byl to tak vzácný člověk. Hluboce soucítím s rodinou a všemi, kteří ho milovali, je to obrovská ztráta,“ řekla herečka Jennie Garth.

Jason Priestley (Brandon) a Brian Green (David) se zatím nevyjádřili.

Reklama

Další články

Načítám