Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) si po roce a půl opět poranila nohu. Předtím si zlomila zánártní kost a nohu měla šest týdnů v sádře. Nyní má nohu v gypsu znovu. "Před rokem a půl při první zlomenině jsem běžela za Maruškou ve školce do schodů, tentokrát jsem na horách za ní běžela ze schodů, abych jí dala rukavice. Naštěstí to je jen nalomené, chodím bez berlí, bez sádry," řekla Super.cz Marta na narozeninové oslavě Marka Ztraceného (39).

I s nalomenou kostí ale začala cvičit. Plavková sezóna se blíží. "Břicho, záda, všechno jde. S nohou nahoře tedy," vysvětluje.

"Dnes jsem měla svůj první trénink. Už se bojím na veřejné plovárny, protože v době telefonů mě někdo vyfotí a pošle někam moje špíčky," usmívá se. "Velkým důvodem jsou taky moje záda. Masáže donekonečna nejsou řešením. Řekli jsme si s manželem, že do toho jdeme spolu. Trénuje se mnou," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám