Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni začátkem ledna porodila muzikálová zpěvačka Markéta Martiníková svoji první dceru Luisu. Sourozence pro ni tak brzy neplánovala, ale stalo se. A o víkendu se jí narodila dcerka druhá. Té dali s manželem Tomášem hodně neobvyklé jméno.

Porod probíhal bez komplikací. "Jen ta předporodní fáze byla jako prvně hrozně dlouhá a potom už to bylo na minuty, že jsme tak tak dorazili na porodní sál," svěřila Super.cz Markéta, která rodila v porodnici v pražském Podolí. Holčička měla při narození 3,09 kg a 49 cm a jmenuje se Alberta.

"S Albertou přišel manžel už v září, přijde nám to krásné a hodí se k Luise a k příjmení. Přišel na to v kostele," objasnila nám katolička Markéta, jak k jménu germánského původu, které znamená vznešená a nádherná, došli. Každopádně neobvyklé je. Albert se v Česku od roku 1945 narodilo pouhých 16.

Mateřskou dovolenou Markéta, kterou vídáme například v Divadle Kalich, dlouho neplánuje. "Jsem šťastná, že už teď pracovat budu, s tím bříškem je to prostě omezení, takže jsem natěšená. Na konci března natáčím film a od dubna se vracím do muzikálů," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám