Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amandu Bynes (32) dobře známe z komedií Co ta holka nebo Bezva náhradník, proslavila se ovšem také svými psychickými problémy a drogovu závislostí. Poté, co vloni oznámila, že by se ráda vrátila na stříbrné plátno, je prý znovu v léčebném zařízení. Podle magazínu People tam měla nastoupit už v lednu, protože opět propadla drogám.

Problémy se objevily údajně hned poté, co začala usilovat o obnovení své herecké kariéry. Není to poprvé, co se herečka musela léčit v odvykacím zařízení. V loňském rozhovoru pro magazín Paper se ze svých závislostí vyzpovídala.

Když v roce 2010 přestala hrát, měla prý hodně volného času, který trávila užíváním a v depresích. „Probudila jsem se a doslova byla sjetá celý den. Izolovala jsem se. Díky drogám jsem si vytvořila hodně temný, smutný svět,“ svěřila herečka, jejímž snem ještě v loňském roce bylo také dokončit univerzitu.

Reklama

Další články

Načítám