Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo z modelek si oblékne nejodvážnější šaty? V případě, že je mezi nimi brunetka Kateřina Votavová, je jasno. Bývalá finalistka Miss je sice už vdaná, ale ani jí ani jejímu manželovi to, že ukáže pod průsvitnou krajkou nebo jiným transparentním materiálem ňadra, nevadí.

Výjimkou nebylo ani focení další části kolekce návrháře Michala Marka. Katka měla opět bezkonkurenčně nejodvážnější model. "Je to netradiční líčení, účes i styling," byla na focení spokojená Katka, která s Michalem spolupracuje roky a oblékal ji i na její svatbu, i když tehdy měla šaty podstatně decentnější.

Pokud jde ale o modeling, je lecčemu přístupná. "Vždycky, když se řeší nejodhalenější model, vyhraju ho já a už mi to ani nevadí. Zvykla jsem si, i manžel je s tím v pohodě. Když se podíváte na módní přehlídky ve světě, návrháři to tak hodně často dělají, že mají ženy vidět bradavky. I na párty nosí jen takové síťky a bradavky a prsa ukazují. Ostatně, každý člověk ví, jak ženská prsa vypadají," krčila rameny Kateřina.

S klínem je to ovšem trochu jinak. Právě i další z modelů, které pro Michala Marka fotila, byl v takovém stylu, že se pod něj nedaly vzít kalhotky. "Spodní partie už si hlídám, a doufám, že nebude vidět nic, co vidět být nemá," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám