Hlavní obsah
Článek

Další radostná novinka. Ewa Farna (30) si přichystala pro své fanoušky krásnou zprávu. Poté, co prostřednictvím dojemného videoklipu, který vehnal slzy do očí i těm největším cynikům, prozradila, že čeká miminko, nyní svěřila, zda pod srdcem nosí chlapečka, nebo holčičku.

„Děkujeme všem za lavinu gratulací. Jsem šťastná, že jsme si to vědomí pár měsíců mohli užít sami s nejbližšími a oznámit Vám to, jak se na zpěvačku sluší, písničkou. A jsme nadšení, že se Vám tak líbí! Navíc, já mám tak ráda překvapení,“ rozepsala se na sociální síti zpěvačka, které vlna zpráv od fanoušků a jejích kolegů z branže udělala ohromnou radost.

„Nejspíš nastoupí období domněnek, smyšlených “informací”, spekulací a taky názorů, co bych měla, či neměla. Vězte, že když je něco důležitého a pravdivého, napíšu Vám to sama od sebe. To jsem Vám na pár příkladech už, doufám, dokázala. Abych předešla alespoň nějaké vlně domněnek….čekáme syna,“ svěřila se Farna a vzápětí zažertovala.

„Teda pokud tam není nějaká šprýmařka po mámě a nepohrává si s pupeční šnůrou,“ napsala zpěvačka, která se na chlapečka těší s manželem Martinem Chobotem. Že by o ni její fanoušci po narození miminka přišli, ale nehrozí. Už v květnu totiž plánuje vyrazit na koncertní šňůru po divadlech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám