Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sarah Hyland (28) se objevila na oscarové after party v krásných šatech, které podle většiny lidí lichotily její postavě. Sarah však byla nejspíš jiného názoru a na svém instagramovém účtu se fanouškům svěřila, že pod šaty oblékla dvoje zeštíhlovací kalhotky. „Na co dieta, když to prostě můžete schovat?“ žertovala u snímku. Ne všichni fanoušci však shledali její poznámku vtipnou.

„To říká dívka, která je kostnatá a neustále si stěžuje, že nemůže přibrat. Co jsi tímhle příspěvkem zamýšlela?“ napsal jeden ze sledujících a rozhodně nebyl sám. Většina lidí se v komentářích shodla, že je Hyland velmi hubená a řečmi o tloušťce udává špatný příklad mladým dámám.

Hvězda seriálu Taková moderní rodinka se však jen tak nedala a začala se bránit. „Až absolvujete dvě transplantace ledviny a budete doživotně na steroidech, tak se mi ozvěte,“ napsala v komentářích jako odpověď fanynce, která pochopila, že se herečka snažila schovat oteklé břicho.

Sarah má vývojovou vadu ledvin a absolvovala už dvě transplantace. První ledvinu dostala od otce Edwarda Hylanda v září 2017, ta však selhala. Druhou dostala od bratra Iana. V rozhovoru pro magazín Self herečka vloni v prosinci svěřila, že už absolvovala celkem 16 operací a k tomu trpí endometriózou (gynekologické onemocnění - pozn. redakce).

Kvůli silným lékům v minulosti trpěla děsivými otoky a později si naopak stěžovala, že po proležených měsících na lůžku ztratila všechny svaly a nemá vůbec sílu. Hyland má tak pravděpodobně jiné starosti, než jsou hejty sledujících na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám