Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z Ivety Bartošové (†48) opět padají moudra. Aniž by to bylo nezbytně nutné, v souvislosti s kriminální minulostí svého nového milence Josefa Rychtáře (65) se vyjádřila ve smyslu, že si ho cení a váží. Rychtář, jenž vlastní firmu na zabezpečovací zařízení byl před rokem 1989 tři roky ve vězení za rozkrádání majetku.

O Rychtářově minulosti se Bartošová podle svých slov dozvěděla před měsícem, kdy jí to svěřil. "Josef je pro mě velmi silný člověk. Nejen proto, že mi to řekl a dokázal jít s takovým přiznáním ven. Důležité je, že se z takové situace dokázal vyhrabat," řekla deníku Aha!.

To, že šel Rychtář s pravdou ven je ovšem vzhledem k faktu, že žije s ostře sledovanou zpěvačkou, spíše nutností. Minulost by na něj stejně někdo vytáhl, jak se ostatně před pár dny stalo. Bartošová také při svém obdivu k tomu, jak se dokázal její milenec z takové situace dostat, zapomněla, že při něm celou dobu musela stát jiná žena. Jeho stále ještě manželka Darina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám