Hlavní obsah
Článek

Ostříhat se nechtěl, ale musel. Marian Vojtko (51) se zbavil svojí už jen pod krk sahající hřívy, protože si vlasy zničil v muzikálové roli. "Ve Fantomovi opery nosím dvě paruky a pak ještě silikonovou masku, a vlasy se z toho začaly kazit," svěřil nám zpěvák, který v titulní roli Fantoma opery bude vystupovat do června, od září už jej nahradí neméně atraktivní muzikál Čarodějka, v níž Mariana neuvidíme.

"Už prostě nejsem metalista, ale solidní pán. Navíc jsem měl pocit, že už to mám trošku jako kokršpaněl. Ale ony dorostou a budou zdravější, tak snad to fanynky, které mě mají rády s delšími vlasy, vydrží," smál se.

A proč vlastně Marian nebude v Čarodějce, na níž aktuálně probíhaly v GoJa Music Hall konkurzy? "Mrzí mě to, protože jsem tam byl v Bídnících, Plesu upírů i Fantomovi opery, ale Čarodějka je muzikál o ženských v hlavních rolích, takže pro mě tam místo není. Tak můžu jen doufat, že František Janeček (79) koupí po Wicked další krásný muzikál, kde už bude role i pro mě. Zatím si dám v GoJa Music Hall pauzu," svěřil Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám