Hlavní obsah
Článek

Výlet těhotné vévodkyně Meghan (42) do New Yorku se neobešel bez pozornosti. Žena prince Harryho (39) se nejdříve sešla s kolegyní ze seriálu Kravaťáci Abigail Spencer a poté vyrazila na večeři s návrhářkou Jessicou Mulroney, tenistkou Serenou Williams (42) a dalšími přáteli. Ve velkém jablku má strávit pět dní.

Zahraniční média sice píší o návštěvě jako o „tajné“, to se ale příliš nepovedlo. Fotografové jsou Meghan v patách v USA stejně jako ve Velké Británii. Vévodkyně a její přátelé nejdřív zamířili na večeři do restaurace The Polo Bar, která je prý oblíbenou i Donalda Trumpa, poté se už jen s Williams, jež je její velkou kamarádkou, přemístila do hotelu The Mark na Upper East Side.

Proběhnout zde měla i tzv. baby shower, oslava pro nastávající maminku a očekávané dítě. Meghan je v tomto směru obklopena zkušenými, rady ohledně mateřství jí může dát jak Williams, jež je matkou dcery Alexis Olympie, tak Mulroney, která vychovává tři děti.

Vévodkyninu návštěvu USA zaznamenala i její rodina. Nevlastní sestra Samantha ji prostřednictvím médií vyzvala, aby se sešla i s otcem Thomasem Marklem. „Ráda bych, aby se zkontaktovala s mým otcem, když tu je. Člověk nikdy neví, kdy k tomu bude další příležitost,“ vzkázala.

Vztahy mezi Meghan a otcem jsou už delší dobu napjaté a k jejich zlepšení nepřispělo ani zveřejnění soukromého dopisu, který mu dcera napsala.

Reklama

Další články

Načítám