Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák a hudební ikona 70. let Rod Stewart (74) měl vždy slabost pro krásné ženy. Žádná z nich se však po jeho boku dlouho neohřála. I když se ale dlouhodobým vztahům vyhýbal obloukem, potomky očividně plodil rád.

Známý proutník má celkem osm dětí, přičemž první dceru Sarah (55) mu porodila mladičká studentka umění, když mu bylo pouhých osmnáct let. Na další potomky si ale pár let už počkal. První manželka, modelka a herečka Alana Hamilton Stewart (73), kterou si zpěvák vzal ve 34 letech, mu povila další dvě děti.

Ani posvátný svazek manželský ho však neodradil od jiných žen, a tak Alanu brzy vystřídala další kráska, tentokrát modelka Kelly Emberg, s níž má rovněž už dospělou dceru Ruby (31). A právě s ní se teď slavný milovník žen objevil ve společnosti v Los Angeles. Pohledná tmavovláska zjevně po mamince zdědila výšku, podobu s otcem ale rozhodně nezapře.

Momentálně je zpěvák už potřetí šťastně ženatý s modelkou Penny Lancaster-Stewaert (47), s níž má dva syny - Alastaira Wallace (13) a Aidena Patricka (8).

Reklama

Další články

Načítám