Hlavní obsah
Článek

Spousta dívek touží po tom stát se modelkou. Zidealizovaná představa o tomto povolání se ale hodně liší od reality. Své o tom ví Kateřina Wohlmann Votavová (37), která se v modelingu pohybuje patnáct let.

Ta si opět otestovala své limity během focení poslední unisexové linie Michala Marka s názvem Bez hranic. To proběhlo před pár dny v Tunisku na Sahaře, a přestože se může zdát, že si zde bývalá finalistka České Miss užívala teplého počasí, opak byl pravdou. Během začátku focení při východu slunce na Sahaře se teploty pohybovaly pod nulou, Kateřina ale musela pózovat bosa zahalená jen v lehkých látkách. „Pokud bych měla ohodnotit tohle focení od jedné do desíti, tak tady bych dala pětku,” svěřila se nám Kateřina a statečně dodala: „Zažila jsem i extrémnější focení, než je toto.”

Votavová se snaží být profesionální a nenechávat nic náhodě. „Já se sama otužuju taky i kvůli tomu, abych mohla být připravená na podobné situace. Zvládat takové situace patří k práci modelky. Když klient vidí vizi, tak modelka nesmí remcat a jde do toho,” říká kráska, která v minulosti musela fotit jen ve spodním prádle v závějích, nebo se cachtat v plavkách ve vodě, která měla jen čtyři stupně Celsia.

Kateřinu během focení neopouštěla dobrá nálada během focení také proto, že byla obklopená týmem přátel a velmi dobrý vztah ji pojí také k návrháři. „S Míšou spolupracuji dlouho a velmi ráda nosím jeho věci i v soukromí. Spolupracovala jsem s ním na jeho posledních třech kolekcích. Navrhoval mi i mé svatební šaty,” říká Kateřina Wohlmann Votavová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám