Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je dceři Sandry Parmové (38) teprve rok a půl roku, už s ní vyrazila do kina. Oblíbená moderátorka dorazila do brněnského multiplexu na slavnostní brunch k premiéře pokračování oblíbeného dětského filmu Jak vycvičit draka 3. Kromě dcery ji doprovázel partner Pavel Pospíšil.

„Zajímalo mě, jak dlouho Emilka vydrží v kině, jelikož je jí rok a půl. Když nám přišla pozvánka, tak jsem neváhala a šli jsme do toho,” svěřila se nám Sandra.

Plány moderátorce lehce zkazila skutečnost, že se jednalo o projekci v 3D provedení. „Neuvědomila jsem si, že musela mít v kině brýle. Chvíli je vydržela mít nasazené, ale spíš se koukala na film bez nich. Docela se jí to líbilo a myslím, že to pro nás byl zážitek,” říká Sandra, která s dcerou vydržela v sále celou polovinu filmu.

Za pár týdnů čeká známou maminku s dcerou další poprvé. „Začátkem března pojedeme na hory, kde nás čeká natáčení. Bude to první víkend bez Emilky, kterou bude hlídat babička. Zatím jsme bez ní nebyli ani jednu noc,” říká Parmová, která po návratu bude natáčet s dcerou reklamní spoty v rámci propagace gurmánského festivalu, jehož je tváří.

Sandra nepatří do skupiny maminek, které své děti úzkostlivě chrání před medializací. „Vnímám tam určitou míru. Přijde mi zvláštní, že bych ji neměla ukazovat. Ráda si s ní přidám fotku na sociální sítě, protože si myslím, že je to šikulka,” říká Sandra Parmová a jedním dechem dodává: „Všeho prostě s mírou.”

Reklama

Další články

Načítám