Hlavní obsah
Článek

Nebát se barev je jedna ze stále opakovaných rad módních stylistů. K srdci si ji před premiérou obnoveného muzikálu Galileo vzalo jen málo z hostů. Většina ze známých tváří vsadila na klasiku a dorazila do Divadla Hybernia v černé.

Mezi nimi se vyjímala jen hrstka celebrit, které se nebály a na slavnostní událost se oblékly do barev, tou nejčastější byla červená. Nejvýraznějším modelem, který upoutal pozornost na několik metrů, byly rudé šaty zpěvačky Michaely Gemrotové (38), která v košilovém modelu vypadla skvěle.

Na stejný odstín pak vsadil také zpěvák Bohouš Josef, který v muzikálu ztvárňuje Giordana Bruna. Během slavnostní premiéry se sice nemusel jako jeho kolegové potit na jevišti, přišel se na ně ale i tak podívat a po celou dobu se dobře bavil. Stejně jako on, řada přítomných mužů dorazila ať už v košili, nebo v obleku. Za elegána tak byl například zpěvák Marian Vojtko (51), který vsadil na klasiku.

Černou jednotvárnost rozbila i Sabina Laurinová (51) se svou dcerou Valentýnou, které oblékly takřka stejné květinové modely. Příliš kreativní nebyl Michal Kavalčík (48) se svou rodinou. S partnerkou Zuzanou dorazili oba v černé, do světlých barev herec oblékl aspoň svého syna Alexe a několikaměsíčního Davea Martina, který už je v divadelním prostředí jako doma. Kdo další se na premiéře Galilea objevil, můžete vidět v naší galerii.

Kdo se na premiéru Galilea oblékl nejlépe?
Pepa Vojtek s Jovankou
8,7 %
Michal Kavalčík se Zuzanou
4,6 %
Marian Vojtko
1,5 %
Michaela Gemrotová
7,6 %
Bohouš Josef
2,2 %
Alena Schillerová
2,4 %
Markéta Muzikářová
7,1 %
Sabina Laurinová s Valentýnou
35,1 %
Monika Babišová s Vivien
20,1 %
Pavel Zedníček s Hankou
1,4 %
Tomáš Novotný s partnerkou
7,3 %
Sámer Issa s partnerkou
2 %
Celkem hlasovalo 736 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám