Hlavní obsah
Článek

Podle zahraničních médií jsou vévodkyně Meghan (42) a Kate ve válce. Kate údajně nemůže vystát, jak se Meghan chová ke služebnictvu, a jejich údajná zášť měla být i důvodem, proč se Meghan s Harrym (39) plánují odstěhovat z Kensingtonského paláce. Jak je to ve skutečnosti a kolik je na těchto drbech pravdy, se obyčejní smrtelníci jen těžko dozví. Dokument televize TLC s názvem Kate vs. Meghan: Princesses At War se pokusil nastínit, jaký vztah mezi sebou vévodkyně ve skutečnosti mají.

Speciál zahrnoval rozhovory s řadou novinářů i bývalým komorníkem princezny Diany Paulem Burrellem. O Meghan se hovoří jako o divě, která údajně Kate rozplakala během debaty o šatech princezny Charlotte, až příliš si vybírala šperky na svatbu a přišla o služebnictvo, které s ní nemohlo vydržet.

„Meghan nebude oblíbená u všech v paláci. Nemají tam rádi změny. Ona je vyspělá žena, ví, co chce, a jde si za tím,“ uvedl Burrell, ale přiznal, že označení diva není úplně fér. A ačkoliv každá vévodkyně pochází z jiného zázemí a má jiné cíle a postoje ke královské rodině, ani podle rodinných historiků to mezi vévodkyněmi nebude tak horké. Prostým důvodem, proč se Harry a Meghan chtějí stěhovat z Kensingtonského paláce, je podle nich fakt, že chtějí mít soukromí.

„Harry je posedlý svým soukromím a byl svědkem toho, co se děje s dětmi prince Williama. Pokaždé, když vyjdou na zahradu, někdo je fotí,“ uvedl jeden z historiků a doplnil, že takovému tlaku Harry své potomky vystavit nechce. „Harry s Meghan jsou zkrátka jiní, jen si na to musíme zvyknout. Jsou spolu teprve krátce, uvidíme, jak na tom budou za pět let,“ doplnila novinářka Eve Pollard.

Která vévodkyně je vám sympatičtější?
Kate
81,9 %
Meghan
9 %
Britská královská rodina mě nezajímá
9,1 %
Celkem hlasovalo 1999 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám