Hlavní obsah
Článek

Na hudební scénu vstoupila už v minulém století, ale až nyní se dočkala hvězdy na hollywoodském chodníku slávy. Pink (44) se při této příležitosti pochlubila svými dětmi, které jinak fotografům příliš neukazuje.

Zpěvačka v Los Angeles zapózovala s celou rodinkou. Hvězdu odhalila společně s manželem Careyem Hartem i jejich dvěma potomky. Na chodníku tak vznikl dokonalý rodinný portrét (Family Portrait je název jednoho ze zpěvaččiných hitů) i se sedmiletou Willow a dvouletým Jamesonem.

„První nahrávací smlouvu jsem podepsala před 23 lety. Dosáhla jsem všeho, čeho jsem dosáhnout chtěla. Nejsem nejkrásnější ani nejlepší. Ale měla jsem dost talentu, abych na sobě mohla dřít a něco dokázat. Nikdy jsem to nevzdala. Když se přestaly prodávat desky, soustředila jsem se na turné. Teď je mi skoro čtyřicet a můžu hrdě říct, že za sebou mám spoustu skvělé práce,“ řekla zpěvačka v emotivním projevu.

Pink opravdu nepolevila a stále fanoušky zásobuje novými hity. Poslední album s názvem Beautiful Trauma vydala předloni na podzim. Momentálně v rádiích boduje s písní A Million Dreams, kterou si vypůjčila z filmu Největší showman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám