Hlavní obsah
Článek

Herečka Melissa McCarthy (48), kterou dobře známe jako Sookie ze seriálu Gilmorova děvčata, je den ode dne hubenější. Podařilo se jí zhubnout už 35 kilogramů, a ještě prý není u konce. Svou postavou se tak mohla pochlubit během představení nominovaných na Oscara. A že jí to opravdu seklo.

Není to poprvé, co Melissa shodila kila navíc. V roce 2015 se jí podařilo zhubnout 25 kil, která si navíc udržela dole a s hubnutím pokračovala. Melissa je hubenější i v obličeji a na poslední akci, v černých šatech, byla snad ještě hubenější než před měsícem na Zlatých glóbech, kdy oblékla fialovou róbu.

Herečka se svěřila, že měla v minulosti problémy najít návrháře, kteří by jí ušili šaty na slavnostní události. „Dva Oscary zpátky jsem nemohla najít nikoho, kdo by mě oblékl. Oslovila jsem tak pět nebo šest designérů. Ty nejlepší, kteří oblékají slavné lidi, ale řekli ne,“ svěřila se časopisu Redbook v roce 2014.

A jak se herečce podařilo zhubnout úctyhodné množství kilogramů navíc? „Popravdě jsem si s tím přestala lámat hlavu. Trochu jsem se uvolnila a přestala stresovat a šlo to samo,“ svěřila publikaci Life & Style s tím, že když začala pracovat na snímku Špión, začala s posilováním. „V momentě, kdy jsem zjistila, že dělám ten film, jsem začala trénovat se skvělým instruktorem bojových umění,“ uvedla v roce 2015, ale od té doby v hubnutí nepolevila.

Reklama

Další články

Načítám