Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) je ve finální fázi svého třetího těhotenství, a ačkoliv se na svou dcerku už moc těší, tyto týdny pro ni nejsou zrovna procházka růžovou zahradou. Na svém instagramovém účtu s fanoušky často sdílí informace o tom, jak se má. Kromě oteklých nohou však už měsíc trpí bolestmi zad, které navíc nyní doprovází infekce dýchacích cest.

„Po měsíci v bolestech a třech týdnech bronchitidy jsem si řekla, že dokud se vejdu do bot, projdu se a vychodím trochu úzkosti,“ vzkázala sledujícím na Instagramu o víkendu Jessica. Zpěvačka je maminkou dcery Maxwell (6) a syna Aceho (5), které má s manželem Ericem Johnsonem, ale její třetí těhotenství je zatím zdaleka nejhorší.

Jessica už také prostřednictvím sociálních sítí naznačila jméno holčičky. Ta by se podle fotek z předporodního večírku měla jmenovat Birdie. Doufejme, že se zpěvačka dcerky už brzy dočká a konečně se jí uleví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám