Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to poprvé, co Zoë Kravitz (30), dcera slavného rockera Lennyho Kravitze a sexy herečky Lisy Bonet, odložila oblečení a nechala se zvěčnit nahá. Učinila tak už i na obálku prestižního časopisu nebo například v reklamní kampani. Tentokrát polonahé snímky sdílela na svém instagramovém účtu.

Zoë se nechala zvěčnit nahoře bez, jak olizuje nakousnutou broskev a poprsí jí přitom zakrývají jen potetované ruce. Jako modelka/herečka má za sebou Zoë spoustu kampaní pro luxusní značky, a tak o pózování něco ví. Na dalším snímku je pro změnu zezadu a natahuje si kalhoty, ze kterých jí vykukuje holý zadek.

Zoë se také v listopadovém čísle časopisu Rolling Stone mimoděk zmínila, že je zasnoubená. A to už od loňského února. Tím šťastným je Karl Glusman (31), se kterým randí už dva roky. Karl je také herec a vidět jsme ho mohli například v kontroverzním dramatu Love, které obsahuje i žhavé sexuální scény.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám