Hlavní obsah
Článek

Od prvního vysílání kultovního seriálu Pobřežní hlídka uplynulo neuvěřitelných 30 let, ale ani po takové době nemůžeme zapomenout na některé jeho hrdiny. Zatímco nedávno jsme si připomněli plavčice, nyní si můžete prohlédnout, jak dnes vypadají někdejší svalnatí plavčíci, a rozhodnout, kteří z nich stále stojí za to.

Jednoznačně nejvýraznější postavou byl věčný klaďas a kápo Mitch Buchannon, kterého ztvárnil David Hasselhoff (71). Objevil se v 220 epizodách seriálu, ve kterém působil od roku 1989 do 2000. Ačkoliv nám David trochu zestárnul, pořád je ve formě, což by ostatně potvrdila i jeho výrazně mladší partnerka, se kterou se loni v létě oženil.

Velkou proměnou prošel také Davidův seriálový syn, Hobie Buchannon, který začínal v seriálu jako malý chlapec. Jeho představitel Jeremy Jackson (38) si zahrál ve 159 epizodách a z malého ucha vyrostl pořádný krasavec s četnými problémy se zákonem. Dokonce se na nějaký čas přidal k polonahé tančící skupině Chippendales.

Zub času se moc nezakousl do blonďáčka Davida Chokachiho (51), který ztvárnil Codyho Madisona v celkem 89 epizodách. Nabytá sláva ho sice později začala pěkně iritovat, ale herec je stále ve skvělé formě.

Stále sexy je i David Charvet (46), který si zahrál Matta Brodyho v celkem 71 epizodách. Snad každá žena, která tehdy Pobřežní hlídku sledovala, snila o tom, jak ji modrooký krasavec vytahuje z vody a dává jí umělé dýchání. A dámy mohou snít dál, Charvet se po letech rozvádí s manželkou Brooke Burke.

Pokud si vzpomínáte na vlasáče Logana Fowlera, který se v seriálu objevoval mezi léty 1994-1997, určitě jste zvědaví, jak se ten vybarvil. Mladého plavčíka byste v herci Jaasonu Simmonsovi (48) už možná nepoznali, ale sexy pohled a svaly mu zůstaly. Objevil se například v Žraločím tornádu.

Který herec z Pobřežní hlídky je nejvíc sexy?
David Hasselhoff
3,8 %
Jeremy Jackson
6,6 %
David Chokachi
34,3 %
David Charvet
49,3 %
Jaason Simmons
6 %
Celkem hlasovalo 469 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám