Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z téměř neznámé zpěvačky Kelsy Karter (24) se přes noc stal hit internetu. Na tvář si totiž nechala vytetovat obličej svého oblíbence, zpěváka Harryho Stylese. Fanynka se nebála popsat své city během diskuze v The Edge Afternoon Show.

„Odteď si nosím své srdce na tváři,“ svěřila se. „Jako muzikantka opravdu respektuji to, co Harry dělá pro svět hudby. Mám k němu velký respekt a miluji vše, co dělá. A je moc hezký na pohled,“ vyznala se ze svých citů.

Tetování vzniklo v Los Angeles a Kelsy, která v minulosti napsala píseň pro Harryho kolegu, Zayna Malika, obrázek plánovala už nějakou dobu jako překvapení ke zpěvákovým narozeninám, které jsou 1. února.

Není jasné, jestli se Harry a Kelsy znají nebo jestli se někdy vůbec potkali. Zpěvačka je však jeho velkou obdivovatelkou a označuje Harryho za nejkrásnějšího muže na světě. Zároveň trvá na tom, že s ním chce do budoucna spolupracovat. „Opravdu s ním chci něco natočit. Pojďme něco udělat, Harry, kde jsi? Pamatujte na má slova, budu na jeho příštím albu,“ řekla v červenci portálu i-D. Nezbývá než rockové hvězdičce popřát hodně štěstí. Nebo možná spíš Harrymu.

Reklama

Další články

Načítám