Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuální řada reality show MasterChef Česko má jednu obrovskou přednost vůči předchozím ročníkům. Jedná se o trojici porotců. Michelinský kuchař Radek Kašpárek, trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař Jan Punčochář a mladý kuchařský rebel Přemek Forejt jsou velmi charismatičtí, zároveň jsou všichni tři zcela odlišné osobnosti.

Díky své neotřelé image je vizuálně nejvýraznější právě nejmladší z nich Forejt. Poutá pozornost svými dlouhými vlasy, barevným tetováním a je známý láskou ke značce českých hodinek a tenisek. „Miluju klasické hodinky. Jsem rád, že mi v televizi nemluví do toho, co mám na sobě, a že můžu být sám sebou,” říká Přemek, který sledoval hlavně zahraniční verze soutěže během svého působení v Anglii.

Forejt byl z nabídky porotcovat v pořadu nadšený. „Okamžitě jsem po tom sáhl. Z této nabídky jsem měl velkou radost a ani chvíli jsem neváhal. Musel jsem ale zařídit, aby mohla dál bez problémů fungovat moje restaurace,” říká šéfkuchař.

S působením v soutěži se mu podařilo skloubit pracovní i osobní život. „Přibrali jsme do kuchyně ještě někoho, aby nebyl problém. Mám úžasný tým, který mě podpořil,” říká otec pětileté dcerky.

„O svém soukromí bych se nechtěl příliš bavit veřejně. Pravdou je, že je ale moje dcera úžasná a sleduje tatínka,” říká hrdý otec Přemek Forejt.

Reklama

Další články

Načítám