Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milionář Michal Červín (41) má důvod k úsměvu. Jeho bývalá partnerka Barbara Kautmanová (33) ale rozhodně ne. S Červínem, se kterým má dceru Rozárku (3), se už dva a půl roku soudí o alimenty. Včera konečně soud pro Prahu - západ vyřkl verdikt. A Barbara zůstala stát jako opařená.

Soud přiřkl milionáři Červínovi, který se proslavil v novácké reality show Vem si mě, kde si vybíral nevěstu, alimenty pouhých 7500 korun. Barbara požadovala dvojnásobek. Doplatit bude muset Červín i několik posledních měsíců, protože se neřídil předběžným opatřením a neplatil nic.

Červín se dal s Kautmanovou dohromady právě v televizní reality show. Byla z toho láska jako trám, ale jak rychle začala, tak rychle skončila. Stihli si ale ještě krátce před rozchodem pořídit dceru Rozárii.

Po konci vztahu na sebe plivali špínu a nedokázali se rozumně domluvit ani na péči o dceru. Podle Barbary o ni Červín nikdy nejevil zájem. "Vrcholem všeho bylo, když žádal o svěření Rozárky do své péče. Jestliže ji člověk nevidí dva roky a je to jeho dcera, tak ji asi těžko dostane do péče a nemůže s tím počítat," řekla Blesku Kautmanová, která se teď bude muset pořádně otáčet, aby sebe i dceru zabezpečila.

Reklama

Další články

Načítám