Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavil se jako barbar Khal Drogo ve Hře o trůny nebo jako Aquaman ve stejnojmenném komiksovém trháku loňského roku. Ve skutečnosti je ale Jason Momoa (39) jemná duše s laskavým srdcem. A to nejen díky vřelému přístupu k fanouškům a kolegům z branže, ale především díky tomu, jak láskyplně pečuje o své nejbližší.

Na Instagramu Momoa nedávno sdílel dva snímky se svou babičkou Mabel, kterou zajel navštívit do Iowy. „Musel jsem přijet do Iowy pozdravit babičku. Miluji tě navždy, babi,“ napsal k roztomilým snímkům.

Film Aquaman s Jasonem v hlavní roli nedávno dosáhl velkého úspěchu. Celosvětově vydělal už přes miliardu dolarů, což je jeden z největších úspěchů tvůrců společnosti DC Comics, jejichž snímky v posledních letech spíše prodělávaly nebo nesplnily očekávání. „Nikdo se nedostane na vrchol sám. Můj úspěch je díky fanouškům,“ vzdal fanouškům hold a své díky Momoa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám