Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Charlize Theron (48) na červeném koberci během udílení Critics´ Choice Awards vyloženě zářila. V šatech od značky Givenchy vypadala úchvatně. Theron byla nominována na cenu za nejlepší herečku v komedii, a to za výkon ve snímku Tully. Nominaci však neproměnila a cenu si nakonec odnesla Olivia Colman za snímek Favoritka.

Dvojnásobná maminka ve filmu ztvárnila rovněž matku dětí, a tak ji na červeném koberci nezaskočily otázky, které směřovaly k mateřství. „Je opravdu těžké být mámou. V dnešní společnosti je prostě těžké dělat pořád všechno správně,“ svěřila, co je pro ni jako mámu nejtěžší. „Být mámou je krásná věc, ale je to náročné,“ doplnila s tím, že si projekty vybírá podle potřeb svých dětí, respektive, aby se jim zvládala věnovat i během natáčení.

Theron má za sebou několik vztahů s hereckými kolegy. Mezi nejznámější patří vztah s Georgem Clooneym, Stuartem Townsendem nebo Seanem Pennem, se kterým byla dokonce zasnoubená. Theron má dvě adoptované děti, dceru August a syna Jacksona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám