Hlavní obsah
Článek

Zanedlouho jí bude osmdesát, ale energie má stále na rozdávání. Představitelka Sue Ellen Ewing z kultovního Dallasu sama uznala, že bude muset žít minimálně do 150, aby stihla vše, co chce. „Mám energii jako dvacetiletá,“ svěřila Linda Gray (78) v minulosti britskému Daily Mailu.

Tajemstvím Lindina mladistvého ducha a skvělého vzhledu jsou zdravá strava, pravidelný pohyb a pozitivní myšlení. „Snažím se zůstat tak pozitivní, jak jen to jde. Pokud jste mentálně v pohodě, budete i zdraví,“ prozradila herečka v důchodu, která se už několik let věnuje pouze reklamě.

Se svou nejznámější postavou má tak jen pramálo společného. „Mám Sue Ellen ráda, bylo požehnání ji hrát, ale lidé často předpokládají, že jsem stejná jako ona. Bláznivá, neurotická alkoholička. Kdybych pila jako ona, byla bych už dávno mrtvá,“ pobavila se v jednom z rozhovorů nad srovnáními se seriálovou manželkou J.R. Ewinga.

Tu ostatně ztvárnila ještě jednou, a to v novější verzi Dallasu, která byla vysílána od roku 2012 do 2014 a zaměřovala se na mladší generaci Ewingů. Po třech sériích však bylo natáčení zastaveno pro nízkou sledovanost.

Reklama

Další články

Načítám