Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kam vyrazit začátkem ledna do tepla? Možností je spousta a trojice brunetek, které vídáme v primáckém Top Staru, se rozletěla do všech světových stran. Z míst, kde se lze zahřát, už chybí jenom Austrálie.

Klasicky Thajsko zvolila reportérka Martina Jandová, která na stejné místo na ostrově Ko Chang létá s přítelem Petrem už třetím rokem. Ta se také na sluníčku zdrží nejdéle. Sice tvrdí, že letos na pláži nebude déle než měsíc a půl, málokdo jí to ale věří. Loni totiž v Thajsku zůstala dlouhé tři měsíce a neustále si s partnerem posouvali odlet.

Kudrnatá dračice Andrea Košťálová cestování také miluje. Ještě na přelomu listopadu a prosince se snoubencem navštívili Izrael, ale prohřát do zásoby se nezvládli. Po svátcích tedy odletěli do Mexika, kde cestují po mayských památkách, ale užívají si i příjemného koupání v letovisku Tulum.

Nejkratší dobu letu zvolila už kvůli malému dítěti jejich kolegyně Denisa Jeřábková. Od Česka ji dělí pouhých šest hodin, když si vybrala Kapverdské ostrovy na západním pobřeží Afriky. Pobývá na největším z návětrných ostrovů Sal.

Reklama

Další články

Načítám