Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Dády Patrasové (67) Anička Slováčková (28) se po maminčině autonehodě odmlčela ze sociálních sítí. V novém roce se opět připojila, aby popřála všem svým fanouškům.

„Nějak jsem tento rok neměla náladu na nějaká roční shrnutí nebo velkolepé slohy, které bych vám sem k dalšímu roku psala. Všichni přeci víme, co chceme a potřebujeme, že zdraví a láska jsou to nejdůležitější a že navrch si popřejeme spoustu úspěchu a řekneme si, jak správně se k sobě chovat. Já bych vám chtěla jen říct věc, kterou si uvědomuji každý rok a touto dobou obzvláště - na světě není nic důležitějšího, než je vaše rodina a vaši přátelé,“ vzkázala fanouškům Slováčková.

I přes naprosto nevinné a pěkné přání se však dočkala i některých nepříjemných reakcí týkajících se její maminky, která za volant bohužel usedla pod vlivem alkoholu.

„Dáme ňáký pivka s Dádou?“ rýpnul si hned první ze sledujících. „Bylo to nutný?“ reagovala ihned Anička, která už je na podobné narážky zvyklá, ale i tak jí to určitě není příjemné. Naštěstí se ale dočkala mohutné podpory.

„Jste takové pozitivní sluníčko a na ty řeči nedejte. Lidská hloupost bude vždycky mezi lidmi, povzneste se nad ni a buďte spokojená a šťastná,“ vzkázala Aničce jedna z fanynek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Krásný druhy den v roce 2019 Nějak jsem tento rok neměla náladu na nějaká roční shrnutí, nebo velkolepé slohy, které bych vám sem k dalšímu roku psala... Všichni přeci víme, co chceme a potřebujeme, že zdraví a láska jsou to nejdůležitější a že navrch si popřejeme spoustu úspěchu a řekneme si, jak správně se k sobě chovat... Já bych vám chtěla jen říct věc, kterou si uvědomuji každý rok a touto dobou obzvláště - na světě není nic důležitějšího, než je vaše rodina a vaši přátelé... A já jsem strašně šťastná, že jsem měla možnost strávit další Silvestr a pár dnů na místě, kde to nejvíc miluji s lidma, které nejvíc miluji a kteří mě doprovází mou cestou už několik let... Jsem ráda, že moji přátelé tvoří mou druhou rodinu a můžu se na ně vzdy spolehnout.. Víc štěstí pro mě neexistuje... Děkuju ❤️ Krásný týden všem!

Příspěvek sdílený Anna Julie Slovackova (@anna_julie_slovackova), Led 2, 2019 v 4:42 PST

Reklama

Další články

Načítám