Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedostatek lásky k sobě samotné, nízké sebevědomí, neuspokojivé milostné vztahy a nejistota. To před dvěma lety přivedlo modelku Zuzanu Jandovou (36) až na psychiatrii. Tohle už je naštěstí dávno pryč.

Zuzaně, kterou o jejím půvabu nepřesvědčilo ani to, že se stala v roce 2008 předposlední Miss ČR, k tomu, aby se dokázala mít ráda i ona sama, pomohla i láska, když předloni v létě poznala nového partnera, golfistu Tomáše. Jandová už se začíná objevovat i ve společnosti, čemuž se dlouho vyhýbala. Navštívila mj. i jeden z přímých přenosů taneční show StarDance.

A také její novoroční přání, které publikovala na sociální síti společně s hodně dráždivou fotografií, dokazuje, že našla sama sebe a přijala se.

"Modlím se za zdraví a za lásku, modlím se za štěstí, jež nedokážeme ovlivnit, modlím se za úsměvy všech dětí a za radost nás všech dětí už vyrostlých. Děkuji za každou vteřinu i slzu a vítám každý nový den i zážitek," napsala mj. Zuzana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám