Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svým malým vzrůstem (měří 161 cm) nemůže konkurovat modelkám. Přesto ale Dominiku Cibulkovou často využívají pro focení módních fotek. Veleúspěšná slovenská tenistka totiž miluje extravaganci, vysokou módu a sama je majitelkou pěkné sbírky luxusních kousků.

Tenistka vlastní šatnu o velikosti panelákového bytu a v ní mnohé poklady, jako sérii kabelek od Hermes nebo vzácné kožichy. Vždy se prý těší až sundá dres a po sezoně zápasů má možnost jednotlivé modely vyvětrat.

Nedávno se profesionální sportovkyně objevila na obálce magazínu Grade. „Snažíme prezentovat výjimečné ženy ze všech oblastí. Naše titulní strany zdobily topmodelky, herečky, zpěvačky, moderátorky nebo filantropky. Když jsme přemýšleli o vrcholové sportovkyni, která by tento okruh rozšířila, volba padla jednomyslně na slovenskou tenistku Dominiku Cibulkovou,” nechal se slyšet šéfredaktor titulu Pavel Mahdal.

„Není jiné tenistky či sportovkyně, která by milovala módu více než ona. Dominiku jsme sledovali delší dobu na sociálních sítích, kde ráda prezentuje své vyvedené outfity. S módou si ráda hraje a nebojí se extravagance a posledních trendů. Jelikož patří mezi milovnice módních domů Dior a Fendi, naše focení jsme postavili na jejich posledních kolekcích Cruise 2019,” uvedl Mahdal.

Cibulková stanula před objektivem fotografa Lukáše Kimličky a v roli modelky si počínala velmi dobře. Neskrývala nadšení, když jeden model střídala s dalším. „Na některých fotografiích Dominika dokonce vypadá jako tvář Dioru - herečka Jennifer Lawrence," uvedl Pavel Mahdal.

Jak to slovenské tenistce sluší před objektivem, můžete sami posoudit po rozkliknutí naší galerie.

Reklama

Další články

Načítám