Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po celoročním pracovním maratonu odjela Eva Burešová (30) na konci roku do Itálie. Dovolenou v zahraničí měla již nějakou dobu naplánovanou a nejela tam jen tak. Navštívila svou starší sestru, kterou se také poprvé pochlubila.

„Tím, že moje sestra žije v Itálii a přes rok se tedy tolik nevidíme, snažíme se být spolu alespoň o svátcích, jak to jen jde. A tak jsem sbalila rodinku a užívali jsme si svátky v Itálii,“ sdělila nám půvabná herečka, která byla u sestry celé Vánoce.

Během své návštěvy se dokonce rozhodla nechat v zahraničí pokřtít svého malého syna Nathaniela, který nyní nese ještě jména Adam a Salvatore. „Návrh z mé strany byl Adam, kvůli tomu, že je Nathanek prvorozený. Druhé jméno už vybrala druhá křestnička z italské strany,“ pochlubila se herečka, která nechala syna pokřtít 25. prosince.

Nyní je herečka zpět v Česku a pomalu naskakuje do pracovního koloběhu, se kterým má spojené i natáčení seriálu Modrý kód, kde hraje sestřičku Petru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám