Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) má tělo, které jí může závidět spousta žen. Přesto sama spokojená není. A proto si také dala novoroční předsevzetí, které se týká postavy. Chce hlavně zpevnit!

"Dala jsem si předsevzetí, že budu častěji chodit do fitka. V tom mám dost rezervy," řekla Super.cz Lea. "Ne že bych chtěla nějak výrazně zhubnout, ale potřebuju zpevňovat. A to výrazně," usmívá se.

A to není všechno. "Také bych chtěla omezit své špatné návyky - nespat dlouho, brzo chodit spát, nehádat se a hlavně být méně tvrdohlavá. Myslím si, že se to ze dne na den nepodaří, ale určitě v tom hodně udělám. Nadále si chci budovat svoji vlastní kariéru, a také se něčemu přiučit," dodala Lea, která příchod nového roku nevítala na horách jako v minulosti.

"Tenhle rok jsem poprvé udělala výjimku. Strávila jsem Silvestra s rodinou a přáteli v Ústí nad Labem. Je krásné, když se takhle sejdeme. A kocovina? Tenhle rok žádná nebyla! Já jsem spíše přihlížela k jídlu," dodala Šteflíčková, která se těší, až nyní začne zase modelingová sezóna.

Letos také předá korunku své nástupkyni. "Již nyní se dívky mohou přihlásit a už v únoru zasednu v porotě na castinzích, kde se bude hledat nová Česká Miss. Těším se na to, že budu bez nervů poprvé na druhé straně," dodala Šteflíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám