Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leona Qaša Kvasnicová oslavila den před Štědrým dnem své 46. narozeniny a je důkazem toho, že věk je jen číslo. Tanečnice, choreografka a sestra známé DJ Luccy se rozhodla letošní Vánoce prožít v zahraničí a v teple. Se svým partnerem Martinem si zabalili kufry a cílem jejich dovolené se staly Spojené arabské emiráty.

„Tento rok jsem prošla náročnými zkouškami. Ale posunuly mě dál, změnily hodnoty a vytřídily, komu a čemu dávám svůj čas a energii. Za skutečně mimořádné považuji to, když se dokážeme oprostit od závislosti našeho ega na úspěchu a vnějším ocenění ve prospěch nás, našeho zdraví a štěstí blízkých. Těším se na rok 2019!“ připsala si Qaša k fotkám z dovolené, na kterých se pochlubila svým dokonalým tělem pouze v bikinách.

Úspěšná tanečnice také prozradila, jak se udržuje fit. „Neustálým cvičením pilates a jógy. Cvičím dennodenně. Může za to také moje třicetiletá taneční kariéra," prozradila nám Qaša, která například vytvořila v Divadle Broadway choreografii k muzikálu Trhák.

Reklama

Další články

Načítám