Hlavní obsah
Článek

Závěr roku je pro Dagmar Patrasovou (67) ve znamení nehody, která pro ni nevyznívá vůbec dobře. I když nedošlo k žádnému zranění, dechová zkouška jí přidala vrásky na čele. Za volant totiž měla usednout opilá.

Patrasová sice tvrdí, že víno naposledy pila o den dříve, ale údajně měla nadýchat 2,5 promile alkoholu. Místa divadelního představení tak musela policii vysvětlovat svůj stav. Dáda měla asi těžkou noc a ve dvě ráno na Instagramu sdílela fotku s mužem, který je pro ni oporou.

Nejde o jejího manžela Felixe Slováčka (80), ale o italského milence Vita, který za Dádou přijel v období Vánoc. Patrasová zveřejnila snímek ze Staroměstského náměstí, který sdílela už o tři dny dříve. „Mám tu fotku ráda...“ vysvětlila své počínání.

Dádin profil je v posledních dnech plný zamilovaných momentek s Vitem. Štědrý den ale strávila s Felixem. Ten ovšem svou lásku Lucii Gelemovou (41) u stromečku osamocenou nenechal a měl s ní druhé Vánoce.

Zatímco Dáda je zahrnuta komentáři plnými porozumění a podpory, její dcera Anna Slováčková (28) má nejspíš jinou zkušenost. „Vypínám do konce roku sociální sítě. Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře,“ napsala a zmizela z Instagramu do doby, než se situace kolem její matky uklidní.

Reklama

Další články

Načítám