Hlavní obsah
Článek

I letošní rok byl pro řadu hvězdných párů rokem rozchodů. Někteří spolu byli krátce, jiní déle. Podívejte se na slavné páry, jejichž láska v roce 2018 vzala za své.

Robert De Niro a Grace Hightower

De Niro (80) a Hightower se letos rozešli po jednadvaceti letech manželství. Brali se v roce 1997 po desetiletém vztahu a mají spolu syna Elliotta (20) a dceru Helen Grace (6). V listopadu vyšlo najevo, že spolu pár už nějakou dobu nežije. Není to přitom poprvé, co mají problémy. De Niro poprvé požádal o rozvod už v roce 1999. K rozvodu nakonec nedošlo a v roce 2004 si pár dokonce obnovil svatební sliby. Ani to jejich vztah však evidentně nezachránilo.

Paris Hilton a Chris Zylka

Byla to láska jako trám. Když se v lednu letošního roku Hilton (43) a Zylka zasnoubili, spousta lidí věřila, že by se Paris konečně mohla provdat. Koneckonců zasnoubená byla před Zylkou už dvakrát a randila s nespočtem známých i méně známých mužů. Jenže v listopadu jsme se místo svatby dočkali dalšího rozchodu. Paris se údajně chce raději věnovat svému businessu a cestovat po světě.

Liam Payne a Cheryl Cole

Tomuto vztahu většina lidí predikovala brzký konec především kvůli věkovému rozdílu zpěváka Liama Payna (25) a zpěvačky Cheryl Cole (35). Začali randit v roce 2015 a mají ročního syna Beara. Začátkem roku se začalo spekulovat, že má pár problémy. Liam o své polovičce občas nevhodně vtipkoval na veřejnosti, a místo aby se věnoval rodině, hýřil na večírcích. Rozchod ohlásili v červenci.

Ariana Grande a Mac Miller

Pro Arianu Grande (30) to byl opravdu náročný rok, jen co je pravda. Začátkem roku se po třech letech rozešla s raperem Macem Millerem, který bohužel v září zemřel na předávkování drogami. V tu dobu už však byla Ariana zasnoubená s komikem Petem Davidsonem. Tito dva se zasnoubili jen po pár týdnech randění. Pochopitelně ani tento vztah neměl šanci a Nový rok slavná zpěvačka oslaví jako svobodná dívka.

Channing Tatum a Jenna Dewan

Jeden z nejkrásnějších hollywoodských párů se „s láskou rozešel“ v dubnu letošního roku a všem fanouškům zlomil srdce. Pár společně vychovává dcerku Everly (5). Letos se dokonce stihli i rozvést a každý znovu zamilovat. Tatum začal randit se zpěvačkou Jessie J, zatímco Dewan to dala dohromady s hercem Stevem Kazeem.

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Tento hvězdný pár oznámil rozchod letos v únoru a svět začal šílet. Většina planety si totiž představovala, že se Jennifer dá znovu dohromady s Bradem Pittem. Většina planety si ale také vztahy slavných představuje jako Hurvínek válku. Theroux (52) a Aniston (55) se po dvouapůlletém manželství a sedmi letech vztahu rozešli v dobrém a ani jeden zatím jiný vztah veřejně nepřiznal.

Shia LaBeouf a Mia Goth

Rozchod kontroverzního páru vyplaval na povrch, když si Shia začal s hudebnicí FKA Twigs. S manželkou Miou Goth se rozešli prý už v první polovině roku, kdy požádala o rozvod. Psychicky labilní LaBeouf si herečku bral v roce 2016 v Las Vegas a vztah to byl velmi bouřlivý. Své drahé prý dokonce několikrát vyhrožoval smrtí, a tak se rozvodu nikdo příliš nediví. LaBeoufovi nařídili ústavní léčbu kvůli jeho opileckým výlevům agrese. Během léčení herci diagnostikovali posttraumatický syndrom a údajně stále dochází na terapie.

Reklama

Další články

Načítám