Hlavní obsah
Článek

Už je mu opět do smíchu. Tradiční vánoční večírek Divadla Broadway si nenechal ujít Václav Kopta (58). Herec přišel ve velmi dobré náladě, rozdával úsměvy na všechny strany a my jsme se ho zeptali, jak se cítí po nedávno prodělaném úrazu.

„Děkuji za optání, sval už je podle lékařů v pořádku, takže noha mě nebolí. Mám za sebou několik rehabilitací. Samozřejmě musím docházet na nějaké průběžné kontroly. Ale už normálně funguju v plné síle,“ sdělil nám herec, který musel kvůli přetrženému svalu na noze odstoupit z letošního ročníku StarDance a na tanečním parketu ho vystřídal Richard Genzer (57).

Kopta se na večírku se setkal nejen se svými kolegy z muzikálu Mýdlový princ, ve kterém účinkuje, ale také z muzikálu Trhák, který měl nedávno premiéru. Na divadle ho tak diváci mohou po pauze opět vidět právě v této roli. „Nazkoušel jsem v poslední době hodně rolí, naposledy scenáristu Jíšu v Trháku. V novém roce mě žádné nové nečekají, ale na ty stávající se moc těším," dodal závěrem herec, který prohodil pár slov s Ivou Kubelkovou (46), Josefem Vojtkem (58) nebo Jaroslavou Obermaierovou (77).

Reklama

Další články

Načítám