Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svým přítelem, finským fotbalistou Timem Sparvem, létá kráska Jitka Nováčková (31), kdy to jen jde. Na vztah na dálku si dosud ani jeden z nich nezvykl. Modelka a Česká Miss 2011 se většinou se svou láskou setkává v Dánsku, kde profesionální sportovec hraje.

Vánoce se ale rozhodla prožít v jeho rodném Finsku. A k tomu také patří místní zvyky, ze kterých byla pohledná blondýnka pořádně v šoku. „Tradice velí 24.12. dopoledne vyrazit do sauny. Pak umřít šokem v ledové vodě a zopakovat proces cca 4x. Ideálně s úsměvem na tváři, ale to jsem vzdala. A těm sprostým slovům, když jsem na tu vteřinu skočila do vody, těm tu naštěstí nikdo nerozuměl,“ svěřila se modelka na sociální síti.

Ze svého zážitku, kdy se v plavkách musela vrhnout do ledové vody, se pochlubila sérií fotografií a spolu s tím oslavila už 150 tisíc fanoušků na svém účtu. Nováčková prostě pro svého partnera a udržení vztahu udělá cokoliv. Nutno říct, že vedle pohledného Tima vypadá opravdu spokojeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám