Hlavní obsah
Článek

Poté, co se miliardář a polygamista Karel Janeček (45) svěřil s tím, že se se svou oficiální manželkou Mariem Mhadhbi (34) rozvádí, zabalil kufry a odletěl mimo republiku. Matematik, který se veřejně vyjádřil k tomu, že se rozhodl vztah s matkou svého syna Yanise (3) ukončit a jeho srdce nyní patří Lilii Khousnoutdinové, odletěl na Saharu.

„Čtyři noci jsme strávili se sedmiměsíční Isabelkou a milovanou Lilií daleko v poušti. Byli jsme se dvěma beduíny, jen s prostým vybavením a velbloudy. Tento náš čas plný klidu a ticha nám přinesl další novou hloubku a inspiraci do našeho již krásného vztahu,“ svěřil se miliardář, který se s Lilií oženil loni během buddhistického spirituálního obřadu.

Krátce nato počali dceru Isabelku. Pro jejich lásku byl poslední rok velmi těžký, Janeček se musel rozhodovat, se kterou ze svých žen vlastně bude, Vánoce ale nakonec trávil se svou vyvolenou a jejich dcerkou daleko od civilizace. „Pátou noc jsme pak v pouštím kempu prožili tradiční berberskou oslavu na poctu naší lásky,“ svěřil miliardář, který zřejmě na nějakou dobu skoncoval s polygamií.

Reklama

Další články

Načítám