Hlavní obsah
Článek

Návrháři si Vendulu Pizingerovou (52) bez sexy šatů představit neumějí, na galavečer Kapky naděje jí vždy připraví svůdné modely. Zatímco v minulosti předváděla převážně šaty Taťány Kovaříkové, letos zahájení galavečera patřilo róbě od Osmanyho Laffity.

U Laffity proběhlo několik zkoušek a z výsledku byla Vendula nadšená. Na druhou půlku pak oblékla žluté šaty právě od Kovaříkové. S tou naopak konzultovala pouze na dálku. "S ní šiju po telefonu. Vůbec žádná zkouška nebyla, Táňa má moje míry. Šaty jsem ještě neměla na sobě, tak snad to bude v pořádku," prozradila krátce před začátkem akce.

Vendula jako vždy trpěla velkou trémou. "Jsem vystresovaná, jsem trémistka. Důležitý je pro mě vždycky vstup, u kterého vím, že mám křečovitý úsměv a sotva se držím na nohou," popsala pocity před zahájením.

Kapka naděje slaví 18 let a Vendula se modlila, aby se pro děti nemocné leukémií vybralo co nejvíc, věřila v alespoň 18 miliónů korun. "Třeba lidé při tom vánočním shonu zakotví u televize a budou se dívat s námi a pomáhat," řekla nám před zahájením galavečera Vendula. A podařilo se. Díky sponzorům a divákům se vybralo více jak 19 miliónů korun.

Které šaty Vendule slušely víc?
Zelené od Osmanyho Laffity
64,4 %
Žluté od Taťány Kovaříkové
35,6 %
Celkem hlasovalo 638 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám