Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 84 let zemřela herečka Jana Štěpánková. Představitelka doktorky Králové z Nemocnice na kraji města byla vážně nemocná a od listopadu ležela v nemocnici na Vinohradech, kde bojovala se zápalem plic a dalšími zdravotními komplikacemi.

Ještě nedávno se objevily informace, že se její zdravotní stav zlepšil a vánoční svátky stráví doma v rodinném kruhu. Divadlo Ungelt dokonce počítalo s tím, že se herečka vrátí na jeviště už v lednu.

"Jistě jste slyšeli, že paní Jana Štěpánková byla nemocná. Máme radost, že je den ode dne zdravější! Přesto chceme, aby si pořádně, předtím, než se vrátí na naše jeviště, odpočinula," stálo ve zprávě z divadla, které minulý týden informovalo, že prozatím Janu Štěpánkovu zastoupí Carmen Mayerová. Oblíbená herečka se ale bohužel na jeviště už nepostaví.

Podle informací České televize herečka zemřela už v úterý a dnes se s ní rodina rozloučila.

Kromě Nemocnice na kraji města si Štěpánková zahrála například v seriálech Taková normální rodinka, Bakaláři, Ranč U Zelené sedmy či nověji v První republice a Doktoru Martinovi. V celovečerním filmu Doktor Martin: Záhada v Beskydech si Štěpánková zahrála naposledy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám