Hlavní obsah
Článek

Naposledy před Vánocemi jsme zpěvačku Leonu Machálkovou (56) potkali na vystoupení v rámci koncertu nadace La Sophia její kamarádky Yvetty Blanarovičové (60). Popovídali jsme si o talentovaných dětech, které tímto podpořila, a nevynechali jsme samozřejmě ani jejího vlastního syna Artura, kterému už je patnáct. Tendence vylétat z maminčiny pečující náruče ale zatím nemá.

"Tím, že už má jenom mě jako rodiče a vycházíme spolu velice přátelsky a dobře, tak tenhle problém nemáme. A myslím si, že ani nikdy mít nebudeme. Má spoustu volnosti, panuje mezi námi důvěra," míní. Společně oslaví pochopitelně vánoční svátky a na Silvestra pojedou na hory. To už si s sebou ale Artur vezme kamaráda. "Budeme tam s partou a nebude se muset o maminku starat a obskakovat mě u silvestrovského stolu," smála se.

Artur je po Leoně sportovec a začal víc tíhnout i k hudbě. "Kdysi hrál na kytaru a teď si přál začít s pianem, které doma máme. A protože já hraju na housle, už spolu nacvičujeme i vánoční koledy. Cvičí Pásli ovce valaši a Narodil se Kristus Pán. Přijedou rodiče a kamarádi, tak určitě nějaká produkce bude," pochlubila se šikovným synem Leona.

Reklama

Další články

Načítám