Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím je herečka Martina Randová (46) starší, tím míň prý Vánoce řeší. „Dříve jsem měla výzdobu od listopadu, pekla jsem… Ale Vánoce jsou hlavně pro děti a já je nemám, jsem s maminkou a se psem,“ říká představitelka bláznivé Heluš ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Randová nejen že nemá výzdobu, ale ani dárky pod stromečkem nenajde. S maminkou si je dávají celoročně. Jediným členem rodiny, který se může těšit na nadílku, je tak pes. „Ona opravdu jde, rozbalí si ho, čuchne k němu,“ usmívá se herečka. Pak ale přece jen vyslovila přání. Za peníze se ale nekoupí. „Já bych si přála k Vánocům, aby na sebe lidi nebyli zlí. Chci, abychom na sebe byli laskaví, aby netrpěly děti, abychom si dokázali pomoct,“ říká.

Zatímco ve skutečnosti svátky šidí, ve zmíněném seriálu se jim nevyhnula. Vánoční díl vznikl už v říjnu, kdy zrovna bylo nadmíru teplé počasí. „Venku bylo skoro třicet stupňů, ale my jsme si v ateliéru udělali vánoční atmosféru. Všechno bylo pravé. Jenom víno ne, ale to nevadí. Naši rekvizitáři opravdu v září napekli skvělé vánoční cukroví. Ale když jsme mezi obrazy vyšli ven, bylo nádherné babí léto,“ smála se Randová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám