Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Finálový večer měl pro tuto dvojici dramatický průběh. David Svoboda (39) a Veronika Lálová (32) se přesvědčili o tom, že naučená choreografie je někdy k ničemu. Zradil je totiž kord, který se rozlámal na několik kusů.

Při freestylu se inspirovali legendou o Zorrovi a na tanečním parketu předvedli ještě více vášně než Antonio Banderas a Catherine Zeta-Jones ve filmové adaptaci. V Hollywoodu ovšem mají kvalitnější rekvizity než v České televizi, protože jeden kord napětí neustál. Veronika a David tak museli improvizovat. Nakonec se za adrenalinový tanec dočkali 33 bodů.

„Tu fatální pomstu rekvizit jste zvládli s grácií,“ ocenil jejich pohotovou reakci Radek Balaš. „Mne ty příběhy většinou neoslovují. Nicméně mi přijde sympatické, že jste vyšel z toho, co znáte, a dokázal jste to použít. Věřil jsem vám každý pohyb,“ reagoval Václav Kuneš.

Veronika a David nakonec skončili na třetím místě. Vítězi StarDance se stali Jiří Dvořák (57) a Lenka Nora Návorková. Druhé místo patří Pavle Tomicové (61) a Marku Dědíkovi.

Reklama

Další články

Načítám