Hlavní obsah
Článek

Dočkala se toho nejkrásnějšího vánočního dárku. Michaela Maurerová (44) se stala trojnásobnou maminkou. Herečka porodila v sobotu v Hořovické porodnici a její dcera dostala krásné jméno Emma.

„Děkujeme za nejkrásnější vánoční dárek pro celou rodinu,“ sdělila šťastná maminka. Termín porodu měla Míša kolem štědrého dne. Jméno Emma dostala holčička nejen proto, že se herečce líbí už od dětství, ale také proto, že nese její monogram MM. Herečka nerodila v Hořovické nemocnici poprvé. Přišly tam na svět i její skoro desetiletá dvojčata Magdalenka a Pepa, kteří jsou z nového sourozence nadšení.

„Celý porod jsme zvládly za čtyři hodiny. V Hořovicích se narodila i dvojčata a vzhledem k tomu, že zde mám ty nejlepší zkušenosti a taky spřízněnou duši a skvělou doktorku Věru Pavlů, která pomáhala na svět i mým dvojčatům, tak volba porodnice byla jasná. Obrovské poděkování patří celému týmu Hořovické porodnice a také panu doktoru Vicenovi, který se o mě v průběhu mého (ne úplně jednoduchého) těhotenství staral v Praze,“ říká Míša.

„Do budoucna už chci rodit jen s doktorkou Pavlů,“ svěřila se maminka, která ještě před pár dny vybírala narychlo kočárek. Ten do porodu nechtěla mít doma, a tak to nechala takřka na poslední chvíli. Nyní je Míša ráda, že si vše stihla připravit a užívá si první chvíle se svou dcerkou, která při narození vážila 3150 gramů a měřila 49 centimentů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám