Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Slávek Boura, který nyní čelí obvinění z pašování drog a hrozí mu až osmnáctileté vězení, nemá problémy se zákonem poprvé. To, že by byl v kauze pašování kokainu, pervitinu a heroinu vinen popírá. Tvrdí, že za oceán jezdil jen prozkoumávat terén pro jednu cestovní kancelář. V Austrálii a na Novém Zélandu byl dvakrát.

Vinu však popíral i před pěti lety, kdy byl odsouzen za vydírání. Hrozilo mu až osm let vězení. Od soudu odešel s dvouletým trestem a roční podmínkou za to, že měl vydírat náchodského podnikatele, který mu dlužil peníze.

Podle obžaloby Boura držel muži u hlavy paralyzér a vyhrožoval, že mu uškvaří mozek, pokud mu dlužník nepodepíše směnku na 90 tisíc korun. „Jsem absolutně v šoku, právě do mě narazila česká justice a pozvracela mě, byl jsem odsouzen na základě nepřímých důkazů,“ řekl tehdy Super.cz Boura, který je z celé kauzy pašování drog i nyní pořádně v šoku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám