Hlavní obsah
Článek

Ženy mají různé sny. Natasha Crown (25) si usmyslela, že bude mít největší zadek na světě. Její pozadí tak narostlo do extrémních rozměrů.

Švédka se srbskými kořeny, která se považuje za modelku, navštívila americkou reality show Botched o zpackaných plastikách. Diváci v ní už viděli ledacos, ale Natasha a její zadnice patří jednoznačně k největším bizarnostem. Do každé půlky si už totiž nechala napumpovat pět litrů tuku, který jí byl odsán z jiných částí těla. V jejím případě bylo naštěstí z čeho čerpat.

„Můj zadek patří do jiné dimenze. Praskají pod ním židle i postele,“ prozradila objemná žena, která je postrachem všeho nábytku. Hubnout se ale nechystá. Naopak to vypadá, že bude prostorově výraznější. Zvětšit si totiž kromě zadku nechala i prsa. A když už byla u vylepšování, došlo i na její rty, bradu a tváře.

V pořadu Botched se její pozadí příliš neřešilo. Chtěla upravit prsa, která jí přišla povislá.  „Chtěla bych je zvednout a rovnou zvětšit. A taky posunout bradavky níž, abych mohla nosit větší výstřihy,“ tvrdila Natasha, jíž lékaři doporučili menší prsní implantáty, než jaké původně zamýšlela. Ona však trvala na svém a také nedbala varování, že její zadek je časovanou bombou. „Chci ho mít největší na světě a nic mě před tím nezastaví,“ dodala majitelka extrémní postavy.

Reklama

Další články

Načítám