Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka s nejsmyslnějšími křivkami v Česku, Tereza Černochová, chystá nové turné a nechává si na něm sakra záležet. Žádné džíny, tričko nebo tenisky od ní diváci nemohou čekat. Sešla se i s nejextravagantnějším českým návrhářem a vypadá to, že ji aspoň na jednom koncertě uvidíme ve svatebkách.

Dlouholeté přátelství mezi předním českým návrhářem Josefem Klírem a zpěvačkou Terezou Černochovou (40) vyústilo v úzkou spolupráci - návrhář radí zpěvačce i její kapele s názvem Skupina s koncertní image, bude se podílet i na jejich právě vznikající desce. Jednu z porad měla dvojice i v pražském obchodním centru Letňany, kde Josef Klír do konce měsíce představuje kolekci svých slavných modelů.

"S výstavou je spojena i soutěž, výherce si u mne bude moci nechat ušít model v hodnotě padesát tisíc korun," těší se na novou inspiraci Klír. Po vzoru svého kamaráda si ale roli rádce osvojila i sama Tereza: "Moje bývalá spolužačka provozuje soukromou hudební školu, a já tam jednou za čas pořádám interpretační kurzy pro začínající zpěváky. Ne každý si totiž umí představit, že být zpěvákem neznamená jen ovládat své hlasivky a mít hudební sluch, ale je to vlastně celý komplex aspektů, choreografií počínaje a třeba vlastní image konče," vysvětluje zpěvačka.

"Já se momentálně vzdělávám v oboru gastronomie. Když se mi podaří sehnat patřičný kapitál, ráda bych rozjela projekt, vycházející z podpory domácích surovin a zdrojů," plánuje někdejší členka slavného tria Black Milk, která zapózovala i se specifickými vánočními kouličkami, které Klír vytvořil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám