Hlavní obsah
Článek

Přestože je zatím stále v jednom kole, na blížící se Vánoce se David Gránský (32) už velmi těší. Herec známý ze seriálu Modrý kód, kde hraje doktora Matyho Bojana, prozradil, jak ho s rodinou pravidelně slaví.

„Štědrý den jako takový budu tradičně doma v tom nejširším rodinném kruhu. Sejde se nás asi dvanáct - rodiče, sourozenci, přítelkyně, bráchovy děti, babičky, dědečci... Zase bude fajn atmosféra, kdy budeme zdobit stromeček, ženský budou v kuchyni, takový normální běžný Štědrý den plný tradičních zvyků, což je šupina pod talířem, pouštění lodiček, lijeme olovo, pouštíme koledy,“ prozradil David, kterého teď v prosinci vedle natáčení čeká ještě muzikálové představení Muž se železnou maskou.

Zatímco řada jeho kolegů uteče na konci roku k moři, David si takové Vánoce nedokáže představit. „Jsme klasická tradiční česká rodina, u nás nepřipadají v úvahu svátky strávené někde v Dubaji,“ prozradil Gránský, který bude ale i na Silvestra pracovat.

„Hrajeme dokonce dvě představení Boeing, boeing aneb tři letušky v Paříži. Druhé představení začíná v pět, takže po sedmé je hotovo a ještě nevím, jestli za mnou přítelkyně přijede do divadla a budeme slavit tam. S rodinou tedy nebudeme, to bude letos jinak,“ dodal nakonec herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám