Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soudě podle závěru večírku, pořádaného návrháři Diane von Furstenberg a Edwardem Enninfulem, jej dcera rockového veterána Micka Jaggera (75) Jade (47) pojala velmi zodpovědně. Z londýnského hotelu odcházela bosá a v taxíku i v polospánku laškovala s fotografy. Party odpouštěla v doprovodu manžela Adriana Fillaryho.

Bývalá modelka a nynější návrhářka Jade se narodila ze vztahu lídra Rolling Stones a herečky Biancy Jagger. Jejich osmileté manželství skončilo v roce 1979. Sama Jade je trojnásobnou matkou. Ze vztahu s Piersem Jacksonem má dcery Assisi (26) a Ambu (22), s nynějším manželem pak pětiletého syna Raye.

I teprve pětiletý klučík je ale mnohem starší než Jadein nejmladší sourozenec, kterých má díky otci požehnaně (sedm). Zatím poslední, osmé dítko Jaggerovi na konci předloňského roku porodila o 44 let mladší Melanie Hamrick. Mají holčičku Deveraux.

Zmíněná párty se konala v luxusním hotelu Claridge´s, pro které právě Diane von Furstenberg navrhla vánoční stromek. Výtvor z osmi tisíc ručně vyrobených stříbrných lístků, skla a dalších delikátních materiálů nazvala Stromem lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám