Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože Daniel Craig se své role Jamese Bonda ještě nehodlá vzdát a v dalším pokračování s pracovním názvem Bond 25 bychom ho měli vidět v únoru 2020, o jeho nástupcích se hovoří už nějakou dobu. Spekuluje se o Idrisi Elbovi, Tomu Hiddlestonovi, Tomu Hardym a v neposlední řadě také o Richardu Maddenovi.

Skotský herec se proslavil díky roli Robba Starka ve Hře o trůny a fanoušci jeho odchod ze seriálu nesli velmi těžce. Díl, ve kterém byla jeho postava spolu s dalšími brutálně zavražděna během legendární Red Wedding, se stal nejvíc šokujícím v historii televizních seriálů. Pro Maddena to sice znamenalo konec v Trůnech, ovšem role mu vynesla opravdu velkou slávu. Dokonce tak velkou, že by ho mnozí rádi viděli jako příštího agenta 007.

Už v novém seriálu Bodyguard z produkce Netflix si diváci mohou ověřit, že v saku vypadá Madden opravdu skvěle, na obálku britského magazínu GQ se dokonce nechal vyfotit ve stylu Jamese Bonda. Z výsledku fanoušci šílí natolik, že už o jiných adeptech na roli britského agenta ani nechtějí slyšet.

„Jsem více než poctěn, že moje jméno někdo vůbec bere v potaz ve spojitosti s Jamesem Bondem. Jsem poctěn a potěšen. Opravdu hezky se to poslouchá,“ svěřil v rozhovoru pro magazín Madden, kterého od konce května 2019 budeme vídat v kinech ve filmu Rocketman o životě Eltona Johna. Něco nám říká, že o tomhle krasavci ještě uslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám